סדנאות

 

סדנאות בישול עיראקי - במהלך הסדנא נלמד מתכונים שהם נכס צאן. בסיום הסדנא יערוך סעודת כמיטב מסורת העירקית.ארוחת "כל מה שבשל" מעשה ידינו להתפאר. ועוד טעימות של מאכלים עירקיים,

קבות למיניהם סמבוסק.נקנח בממתק עירקי ותה "מחדאר"


חדש !!!!!
חגיגת ימי הולדת
- סדנת בישול וארוחת ערב עירקית עם מבחר מאכלים.

(ניתן להזמין עוגת יום הולדת)
משך הסדנא - 3 שעות
כל משתתף יקבל חוברת מתכונים מדויקים ומקוריים.
מחיר למשתתף
200 ש"ח -. עד 6 משתתפים
150 ש"ח - מעל 6 משתתפים.
קיימת אופציה לסדנאות לפי התאמה אישית
המיקום - בבית הלקוח או אצלנו.
מועד האירוע - נדרשת הזמנה של שבוע מראש.
בסדנאות נלמד -. להכין אוכל עירקי אסלי, בנוסף נלמד יסודות של ממש לבישול ביתי בריא, מעט טריקים, טיפים וקיצורי דרך, מתכונים פשוטים ואמינים המותאמים לחיכם של בני הבית, ילדים כמבוגרים
 
סדנא א ' - ניחוחות מתוקים מן הדקל - סדנא המיועדת לשמחות בה נלמד להכין דברי מתיקה.
כעכות לברית - כעכים מתוקים המוגשים בדרך כלל בשמחה, נהוג לאכול אותם בין הערביים בלווי תה עם חלב .
בעבע בתמר - עוגיות מבצק שמרים ממולאות בתמרים, דקות דקות וקרנצ'יות .
זנגולה - ממתק העשוי מקמח שמרים דליל מטוגן ותבול בסירופ סוכר .
סדנה למתקדמים ...... בה נלמד להכין רחת לוקום, מסאפן, סמבוסק אגוזים בקלאווה ועוד ......
 
סדנא ב '  - סדנא בטעם של ננה - קובה וקובה ועוד קובה - הסדנא מתמקדת במאכל האולטימטיבי של העדה העירקית, הקובה - התחמושת האידאלית לשעת דחק של כל אישה עירקית.
נלמד להכין קובה המבושלת במרק (ניתן לבחור) דלעת / אדומה / במיה / קישואים / שום ונענע / ארומטית.
קובה בורגול -קובה מבושלת ומטוגנת במילוי בשר.
קובה ברז - המעטפת עשויה מאורז וחזה עוף ומילוי מבשר. קובה מבושל ולאחר מכן מטוגן.
שלל הקובות מוצעת מהווה ארוחת צהריים טעימה ומזינה. ניתן להקפיא את הקובות ולהפשיר במידת צורך
 
סדנא ג '  - הבוקר בגדדי - במהלך הסדנא יכין מספר מאכלים המאפיינים את ארוחת בוקר שבת הבגדדית .
קציצות ירק - קציצות ירק עם בשר המטוגן.
סמבוסק באל טאווה -. אלה כיסני בצק הממולאים בתערובת חומוס פיקנטית ומטוגן
טרשי - חמוצים עירקיים.
עגה בג'בן -חבית עם גבינה מלוחה (ג'בן עירקי)
חצילים מטוגנים.
 
סדנא ד ' - פוג אל נחל - תבשילים סדנת
בסדנה זו נלמד להכין מבחר תבשילים המתאימים ליום © יום.
קובה שפתה - קציצות בשר המבושלות ברוטב אדום עסיסי וכן ממבחר ירקות העונה מוגשות בליווי אורז.
סלונה - דג חמוץ מתוק עם בצל ועגבניות אפוי בתנור.
קצ'רי - אורז עם עדשים בתוספת חמאה שום וכמון (. יכול להוות ארוחה בפניי עצמה) מוגש עם תוספת של לבן וביצת עין, לעיתים עם צנון מגורד .
סדנה זו ניתן להרחיב ל 3 מפגשים בהם נלמד להכין מאכלים נוספים כמו ... .טבית, מחשה, אנגריי, עוף בקארי, קבב ועוד ......
לפרטים והזמנות צרו קשר:
 
גילה לוי
0,523-270,741
gilalevi18@gmail.com