סדנאות

 

 

 

בסדנאות נלמד -  להכין אוכל עירקי אסלי, מתכונים מקוריים כפי שבושלו ע"י הננות ,שיטות בישול עתיקות, יסודות בישול ביתי, טריקים, טיפים, קצורי דרך ו"סודות" בישול שעברו מאם לבת.

מהלך הסדנא – במהלך הסדנא, נכין 3 מתכונים ממבחר רחב של מתכונים מדוייקים, בסיום הארוחה, נפתח שולחן כמיטב המסורת העירקית, ונמלא אותו בכל טוב, מעשה ידינו ועוד. טעימות של מאכלים עירקיים קובות סמבוסק, נקנח בממתק ותה "מחאדר".

משך הסדנא – 3 שעות בערך.

מס משתתפים – 6 ומעלה.

מיקום – בית הלקוח או אצלינו.

מועד הארוע – נדרשת הזמנה של שבוע מראש.

אופי הסדנאות – משתנה..

 

קיימת אפשרות לסדנא לפי התאמה אישית.

יום הולדת ניתן/רצוי לחגוג סדנא כיום הולדת.(מאוד מגבש)

ניתן לשלב הרצאה, סדנא, וארוחה.

ארוע חוייה -ניתן לשלב בארוע רקדנית בטן, סטנד אפ עירקי, זמר...ועוד.

 

 

ידע המתכונים.

 

המתכונים המופיעים כאן מדוייקים הם אפופים בטיפים, סודות ותובנות שלוקטו בעמל רב מננות אמהות. סדנאות בישול פרטיות וכן סדנאות בישול במרכז מורשת בבל שמהוות למידת עמיתים. הקהל מסייע בדיוק המתכון, על סמך זכרונות ילדות או ידע מצטבר של אמהות/ננות. כמו כן, ספרי בישול עירקי כולל ספר מתכונים עתיק הנמצא במרכז מורשת בבל.

תודה רבה, למרכז מורשת בבל, על שיתוף הפעולה פורה,  לאורך שנים המאפשר, שמירה על המורשת  התרבותית של יהודי בבל דרך האוכל.


 
גילה לוי
0523270741
gilalevi18@gmail.com