חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עיראקיות

 

 

חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עירקיות

כמות: 30 עוגיות

 

חומרים:

3 חלבונים

1 כוס סוכר.

1/4 כוס סירופ תירס.

1 כפית הל.

3 כוסות קוקז - על כל ביצה 1 כוס קוקז.

2 כפות קורנפלור.

עטרות נייר.

 לקישוט:

1/2 כוס שקדים מקולפים.

 

אופן הכנה:

 להקציף את החלבונים עם הסוכר.עד שנוצר קצף.

להוסיף את סירופ הסוכר.

להקציף לקצף חזק מאוד.

להוסיף קוקז, קורנפלור, והל.

מזליפים לעטרות נייר.

לאפות ב 180 מעלות. עד להזהבה.

נ.ב: במתכון זה לא משתמשים בחלמונים ... הסיבה היא שהחג'יבדה תצא קשה ולבנה.