חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עיראקיות

 

 

חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עירקיות

כמות: 30 עוגיות

 

חומרים:

3 חלבונים

1 כוס סוכר.

1/4 כוס סירופ תירס.

1 כפית הל.

3 כוסות קוקז - על כל ביצה 1 כוס קוקז.

2 כפות קורנפלור.

עטרות נייר.

 לקישוט:

1/2 כוס שקדים מקולפים.

 

אופן הכנה:

  •  להקציף את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף.
  • להוסיף את סירופ הסוכר.
  • להקציף לקצף חזק מאוד.
  • להוסיף קוקז, קורנפלור, והל.
  • מזליפים לעטרות נייר.
  • לאפות ב 180 מעלות עד להזהבה.

 

נ.ב: במתכון זה לא משתמשים בחלמונים בכדי שהחג'יבדה תצא קשה ולבנה.

  •