חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עיראקיות

חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עירקיות
כמות: 30 עוגיות
חומרים:
3 חלבונים
1 כוס סוכר.
1/4 כוס סירופ תירס.
1 כפית הל.
3 כוסות קוקז - על כל ביצה 1 כוס קוקז.
2 כפות קורנפלור.
עטרות נייר.
לקישוט:
1/2 כוס שקדים מקולפים.
אופן הכנה:
- להקציף את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף.
- להוסיף את סירופ הסוכר.
- להקציף לקצף חזק מאוד.
- להוסיף קוקז, קורנפלור, והל.
- מזליפים לעטרות נייר.
- לאפות ב 180 מעלות עד להזהבה.
נ.ב: במתכון זה לא משתמשים בחלמונים בכדי שהחג'יבדה תצא קשה ולבנה.