חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עיראקיות

חג'יבדה קוקז - עוגיות קוקז עירקיות
כמות: 30 עוגיות
חומרים:
3 חלבונים
1 כוס סוכר.
1/4 כוס סירופ תירס.
1 כפית הל.
3 כוסות קוקז - על כל ביצה 1 כוס קוקז.
2 כפות קורנפלור.
עטרות נייר.
לקישוט:
1/2 כוס שקדים מקולפים.
אופן הכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר.עד שנוצר קצף.
להוסיף את סירופ הסוכר.
להקציף לקצף חזק מאוד.
להוסיף קוקז, קורנפלור, והל.
מזליפים לעטרות נייר.
לאפות ב 180 מעלות. עד להזהבה.
נ.ב: במתכון זה לא משתמשים בחלמונים ... הסיבה היא שהחג'יבדה תצא קשה ולבנה.