עוף בקארי

חומרים:
6-8 חלקי עוף (ירכיים שוקיים)
חצי פלפל אדום.(רבועים)
חצי פלפל ירוק.(רבועים).
2 כפות שמן
3 שיני שום.( פרוסות).
2 כפות רסק.
2 – 3 עגבניות מגורדות או טחונות במגימיקס.
תבלינים: 1 כף קארי,1/2 כפית הל, 1/2 כפית פפריקה, 1/2 כפית כרכום, 1 כפית כמון, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור.
אופן ההכנה:
- מטגנים בסיר את שיני השום, פלפל אדום, פלפל ירוק, ושמן.
- מניחים את חלקי העוף מעל, מלח פלפל ומאדים את העוף 1/2 שעה.(כך שיגיר נוזלים).
- בקערה מכינים את חומרי הרוטב – עגבניות מגורדות,רסק עגבניות, תבלינים ומערבבים.
- שופכים את הרוטב על העוף. וממשיכים לבשל, עוד כ 1 שעה.
נ.ב: - מתקבל רוטב עסיסי מאוד.
- התבשיל מוגש על אורז לבן.
- ניתן להוסיף לתבשיל תפוחי אדמה.
- ניתן לבשל אורז ולהוסיף את הרוטב שנשאר מהתבשיל, האורז יוצא מאוד מתובל ופיקנטי .