לוזינה שקדים

חומרים:
2 כוסות שקדים טחונים דק דק (1 כוס שווה 100 ג"ר)
1 כוס סוכר.
2 - 3 כפות מיץ לימון.
1 כוס קוקז
1/4 כוס מים.
1 כף שטוחה הל.
אופן ההכנה:
- מניחים בסיר מים סוכר וממיסים לסירופ סמיך.
- מוסיפים את הלימון ומבשלים עוד קצת.
- מוסיפים שקדים והל.
- בוחשים כל הזמן על אש נמוכה עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר והופכת לעיסה רכה וגמישה.
- בתבנית בגודל של 15/20 מפזרים 1/2 כוס קוקז, מעל משטחים את עיסת השקדים ומעל שוב 1/2 כוס הקוקז ומהדקים מעט.
- חותכים את הלוזינה למעויינים.
- שמים את הלוזינה להתייבש במשך יום שלם.