מילוי צימחוני לקובה בורגול

חומרים:

3 בצל בינוני.

1 סלסלה פטריות.

1 כוס עדשים שחורות מבושלות

3 כפות קמח שקדים.

100 ג"ר שקדים גפרורים.

3 כפות שמן.

1 כף זרעי צ'יה.

תבלינים: 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית הל, 1/2 כפיתפלפל אנגלי, 1 כפית בהרט לקובה.

 

אופן ההכנה:

 קוצצים את הבצל במעבד מזון (דק לא מחית).

מטגנים את הבצל לשקוף.(עד ספיגת כל הנוזלים)

מוסיפים פטריות ותבלינים ומאדים.

מוסיפים עדשים שחורות וקמח ומערבבים היטב.

מאדים עד לספיגת רב הנוזלים.

 

נ.ב: במידה ועדיין יש נוזלים אפשר לשים במסננת או להוסיף  1 כף טחינה גולמית.