מילוי צימחוני לקובה בורגול

חומרים:
3 בצל בינוני.
1 סלסלה פטריות.
1 כוס עדשים שחורות מבושלות
3 כפות קמח שקדים.
100 ג"ר שקדים גפרורים.
3 כפות שמן.
1 כף זרעי צ'יה.
תבלינים: 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית הל, 1/2 כפיתפלפל אנגלי, 1 כפית בהרט לקובה.
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל במעבד מזון (דק לא מחית).
- מטגנים את הבצל לשקוף.(עד ספיגת כל הנוזלים)
- מוסיפים פטריות ותבלינים ומאדים.
- מוסיפים עדשים שחורות וקמח ומערבבים היטב.
- מאדים עד לספיגת רב הנוזלים.
נ.ב: במידה ועדיין יש נוזלים אפשר לשים במסננת או להוסיף 1 כף טחינה גולמית.