מילוי צימחוני לקובה בורגול

חומרים:

3 בצל בינוני.

1 סלסלה פטריות.

1 כוס עדשים שחורות מבושלות

3 כפות קמח שקדים.

100 ג"ר שקדים גפרורים.

3 כפות שמן.

1 כף זרעי צ'יה.

תבלינים: 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית הל, 1/2 כפיתפלפל אנגלי, 1 כפית בהרט לקובה.

 

אופן ההכנה:

  •  קוצצים את הבצל במעבד מזון (דק לא מחית).
  • מטגנים את הבצל לשקוף.(עד ספיגת כל הנוזלים)
  • מוסיפים פטריות ותבלינים ומאדים.
  • מוסיפים עדשים שחורות וקמח ומערבבים היטב.
  • מאדים עד לספיגת רב הנוזלים.

 

נ.ב: במידה ועדיין יש נוזלים אפשר לשים במסננת או להוסיף  1 כף טחינה גולמית.