מילוי צמחוני לקובה בורגול ללא פטריות

חומרים:
3 בצל בינוני טחון.(קצוץ דק במעבד מזון.)
3 גזרים קצוצים (במעבד מזון)
1 כוס עדשים שחורות מבושלות.
1/2 כוס אגוזים קצוצים.
1 כף זרעי צ'יה.
3 כפות גרעיני חמניה.
3 כפות שמן.
תבלינים: 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פלפל אנגלי, 1/2 כפית הל טחון,1 כף בהרט לקובה.
אופן ההכנה:
- מאדים את הבצל עם השמן עד לספיגת הנוזלים.
- הוסיפים גזר עדשים ותבלינים.
- מוסיפים אגוזים, זרעי צ'יה וגרעיני חמניה.
- מאדים עד לספיגת כל הנוזלים ומתקנים טיבול.