מילוי צמחוני לקובה בורגול ללא פטריות​

חומרים:

3 בצל בינוני טחון.(קצוץ דק במעבד מזון.)

3 גזרים קצוצים (במעבד מזון)

1 כוס עדשים שחורות מבושלות.

1/2 כוס אגוזים קצוצים.

1 כף זרעי צ'יה.

3 כפות גרעיני חמניה.

3 כפות שמן.

תבלינים: 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פלפל אנגלי, 1/2 כפית הל טחון,1 כף בהרט לקובה.

 

אופן ההכנה:

 מאדים את הבצל עם השמן עד לספיגת הנוזלים.

הוסיפים גזר עדשים ותבלינים.

מוסיפים אגוזים, זרעי צ'יה וגרעיני חמניה.

מאדים עד לספיגת כל הנוזלים ומתקנים טיבול.