מילוי צמחוני לקובה

מילוי צימחוני 1 (המתכון מופיע בחוג הקוטב הצפוני):
150 ג"ר אגוזי מלך קלויים.
50 ג"ר אגוזי לוז קלויים.
21/2 כוסות בצלים קצוצים.(מאודים עם 1 כף שמן)
1 כף שמן.
1 כפית בהרט.
1 כפית פלפל אנגלי.
2 כפיות כוסברה טחונה.
מלח לפי הטעם.
מילוי צימחוני 2:
1 בצל קוביות.
1 גזר מגורד.
2 כפות גרעיני חמניה. קלויים.
1/4 כוס אגוזי מלך לא קלויים.
1 כף סויה.
1/2 כפית מלח.
1 כפית כורכום.
נ.ב: במתכונים בהם מופיע בשר כמילוי לקובה ניתן להשתמש במקום בשר, בתחליף בשר (נמכר בחנויות עדן טבע מרקט). או עדשים חומות מבושלות וטחונות או פטריות.