מילוי צמחוני לקובה​

מילוי צימחוני 1 (המתכון מופיע בחוג הקוטב הצפוני):

150 ג"ר אגוזי מלך קלויים.

50 ג"ר אגוזי לוז קלויים.

21/2 כוסות בצלים קצוצים.(מאודים עם 1 כף שמן)

1 כף שמן.

1 כפית בהרט.

1 כפית פלפל אנגלי.

2 כפיות כוסברה טחונה.

מלח לפי הטעם.

 

מילוי צימחוני 2:

1 בצל קוביות.

1 גזר מגורד.

2 כפות גרעיני חמניה. קלויים.

1/4 כוס אגוזי מלך לא קלויים.

1 כף סויה.

1/2 כפית מלח.

1 כפית כורכום.

 

נ.ב: במתכונים בהם מופיע בשר כמילוי לקובה  ניתן להשתמש במקום בשר, בתחליף בשר (נמכר בחנויות עדן טבע מרקט). או עדשים חומות מבושלות וטחונות או פטריות.