סמבוסק בשכר (אמא)-סמבוסק עירקי עם סוכר אגוזים ושקדים

חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח.
1 כוס שמן.
4 כפות סוכר.
2 כפות שמרים.
1 כפית מלח.
מים לפי הצורך.
מילוי:
1 כוס אגוזים, שקדים טחונים.
1 כפית הל טחון.
1 כף שמן.
1/2 כוס סוכר + 3 כפות דבש.
1 חלבון להברשה של הסמבוסק.
אופן ההכנה:
- מכינים את הבצק ומניחים לתפיחה.
- מערבבים את חומרי המילוי.
- מחלקים את הבצק לעגולים 50 בערך. ( לשים לצ'נגיי).
- מרדדים לעגול בעובי 2 מ"מ.
- מניחים כפית מהמילוי,סוגרים לחצי עגול ומהדקים
- מברישים בחלבון.
- אופים כ 180 מעלות עד שמזהיב.