קציצות ירק - קציצות בשר

קציצות מטוגנות, מיועדים לארוחות ביניים, לכריכים לארוחת צהריים

 

חומרים:

250 גרם בשר טחון / או חזה עוף טחון

2 תפוחי אדמה מבושלים.

4 גבעולי בצל ירוק

1 כוס פטרוזיליה

3-4 ביצים

1 כף פלפל שחור

1 כפית מלח

1 כף בהרט (לא הכרחי)

3 כפות פרורי לחם / או 1/2 כוס קמח

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

 מערבבים את כל החומרים

מחממים שמן במחבת

מניחים כף גדושה מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.