קציצות ירק - קציצות בשר

November 23, 2016

קציצות מטוגנות, מיועדים לארוחות ביניים, לכריכים לארוחת צהריים

 

חומרים:

250 גרם בשר טחון / או חזה עוף טחון

2 תפוחי אדמה מבושלים.

4 גבעולי בצל ירוק.

1 כוס פטרוזיליה קצוצה.

3 ביצים.

1 כפית פלפל שחור.

1 כפית מלח.

1 כף בהרט (לא הכרחי).

1/2  כוס פרורי לחם / או 1/2 כוס קמח.

שמן לטיגון + גזר.

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים.
  • מחממים שמן במחבת.
  • מניחים כף גדושה מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.

​נ.ב במהלך הטיגון, מניחים פלח גזר בתוך השמן ואם הוא משחיר מחליפים אותו.