קציצות ירק - קציצות בשר

November 23, 2016
קציצות מטוגנות, מיועדים לארוחות ביניים, לכריכים לארוחת צהריים
חומרים:
250 גרם בשר טחון / או חזה עוף טחון
2 תפוחי אדמה מבושלים.
4 גבעולי בצל ירוק.
1 כוס פטרוזיליה קצוצה.
3 ביצים.
1 כפית פלפל שחור.
1 כפית מלח.
1 כף בהרט (לא הכרחי).
1/2 כוס פרורי לחם / או 1/2 כוס קמח.
שמן לטיגון + גזר.
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים.
- מחממים שמן במחבת.
- מניחים כף גדושה מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.
נ.ב במהלך הטיגון, מניחים פלח גזר בתוך השמן ואם הוא משחיר מחליפים אותו.