קליפות תפוז בקוקז

חומרים:

6 תפוזים

3 עד 31/2 כוסות סוכר.

1/2 לימון חתוך לפרוסות.

2 כוסות מיץ תפוזים.

6 תרמילי הל.

 

200 ג"ר קוקז לקישוט.

 

אופן ההכנה:

 

  • מגרדים קלות את הקליפה.
  • חותכים את התפוזים ל 1/2 וסוחטים את התפוזים במסחטת מיץ.
  • חותכים את הקליפות לרצועות.
  • בסיר משרים את כל הקליפות המיץ והסוכר למשך לילה.
  • הנוזלים חייבים לכסות את הקליפות לספיגת טעמים.
  • מרתיחים את התערובת לאש גבוהה, ומנמיכים כך שלאורך הבישול יהיה ביעבוע בסיר.
  • מבשלים לספיגת כל הנוזלים.
  • מקררים וטובלים בקוקוז.
  • שומרים במקרר.