קליפות תפוז בקוקז

חומרים:
6 תפוזים
3 עד 31/2 כוסות סוכר.
1/2 לימון חתוך לפרוסות.
2 כוסות מיץ תפוזים.
6 תרמילי הל.
200 ג"ר קוקז לקישוט.
אופן ההכנה:
- מגרדים קלות את הקליפה.
- חותכים את התפוזים ל 1/2 וסוחטים את התפוזים במסחטת מיץ.
- חותכים את הקליפות לרצועות.
- בסיר משרים את כל הקליפות המיץ והסוכר למשך לילה.
- הנוזלים חייבים לכסות את הקליפות לספיגת טעמים.
- מרתיחים את התערובת לאש גבוהה, ומנמיכים כך שלאורך הבישול יהיה ביעבוע בסיר.
- מבשלים לספיגת כל הנוזלים.
- מקררים וטובלים בקוקוז.
- שומרים במקרר.