קאהי

July 16, 2021

חומרים:

1 ק"ג קמח.

50 ג"ר חמאה.

3 כפות שמן.

3 כפות לימון או חומץ.

1 כף מלח.

מים קרים. ( 2 – 21/2 כוסות ).

 

למריחה על הבצק: 200 ג"ר חמאה.

 

אופן ההכנה:

  •  לשים את החומרים לבצק רך וגמיש.
  •  לחלק ל20 יחידות.
  •  למרוח שמן על משטח עבודה.
  •  להמיס מעט את החמאה במיקרו.
  •  לפתוח כל יחידה בעזרת מערוך ולמרוח חמאה.( בעזרת מברשת ).
  •  לסגור כמו מעטפה.
  •  חוזרים על הפעולה של מריחת החמאה פעם נוספת.
  •  מניחים למנוחה למשך שעה.
  •  מרדדים את הבצק לריבוע של 15 ס"מ.
  •  מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
  •  מגישים בלווי קימר,סילאן....יש הנוהגים לבזוק סוכר.