קאהי

July 16, 2021
חומרים:
1 ק"ג קמח.
50 ג"ר חמאה.
3 כפות שמן.
3 כפות לימון או חומץ.
1 כף מלח.
מים קרים. ( 2 – 21/2 כוסות ).
למריחה על הבצק: 200 ג"ר חמאה.
אופן ההכנה:
- לשים את החומרים לבצק רך וגמיש.
- לחלק ל20 יחידות.
- למרוח שמן על משטח עבודה.
- להמיס מעט את החמאה במיקרו.
- לפתוח כל יחידה בעזרת מערוך ולמרוח חמאה.( בעזרת מברשת ).
- לסגור כמו מעטפה.
- חוזרים על הפעולה של מריחת החמאה פעם נוספת.
- מניחים למנוחה למשך שעה.
- מרדדים את הבצק לריבוע של 15 ס"מ.
- מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
- מגישים בלווי קימר,סילאן....יש הנוהגים לבזוק סוכר.