חג'יבדה אגוזים

חג'יבדה שקדים ואגוזים.
כמות 25 - 30 עוגיות.
חומרים:
1/4 ק"ג שקדים.טחונים דק דק. (ניתן לקנות טחון)
1/4 ק"ג אגוזים טחונים דק דק.
3 חלבונים.
2 חלמונים.
1/2 כפית מלח.
1 כף שטוחה הל.
1/2 כוס קמח (לפסח אפשר להחליף בקמח מצה או קמח תפוחי אדמה).
1/2 כוס שקדים לקישוט.
מיי ורדים.
אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים לעיסה.
- טובלים את הידים במיי ורדים, קורצים כדורים, ופוחסים.
- מניחים שקד במרכז כל עוגיה.
- אופים בחום של 180 כ 10 דקות. (לא להשחים).
- נ.ב: ניתן להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף בהדרגה אל התערובת.העוגיות יהיו יותר אוריריות במקור, הן די מוצקות.